Dron DJI Avata

DJI Avata Pro-View Combo Vam omogućuje da iskusite impresivan let. Podržava 4K video i poboljšanu razinu sigurnosti s ugrađenom zaštitom propelera. U ovom setu dolaze DJI Goggles 2 i DJI Motion Controller koji pružaju impresivno osjetilno iskustvo leta s intuitivnom kontrolom pokretima ruke i glave. Kada Avatu kombinirate s naočalama i kontrolerom pokreta, let postaje dostupan svima. Doživite potpuno uzbuđenje uz sigurnost i kontrolu bez premca. Prihvatite svoju spontanost i uhvatite svijet oko sebe. Neki od nas su rođeni da lete.

Specifikacije

Način upravljanjadaljinski upravljač
Domet11,6 km
Vrijeme trajanja leta18 min
KameraDa
Maksimalna razlučivost videozapisa3840 x 2160 px
Dimenzije (ŠxVxD)18 x 8 x 18 cm
Težina410 g
Link na stranicu proizvođačalink

DJI Avata – Gdje se agilnost susreće s izdržljivošću

Kompaktan i lagan, DJI Avata okretan je u uskim prostorima. Svaki aspekt njegovog dizajna je napravljen da budete odvažni. Ugrađeni štitnik propelera znači da ako Avata dođe u kontakt s objektom, može se odbiti, ostati u zraku i nastaviti letjeti.

DJI naočale 2 – Sjednite u pilotsko sjedalo

Uživajte u udobnosti i praktičnosti sljedeće razine s DJI Goggles 2. Sada manje, lakše i opremljene Micro-OLED zaslonima, tako da doživljavate izvanrednu jasnoću dok se krećete nebom. DJI Avata također podržava DJI FPV Goggles V2.

DJI kontroler pokreta – Steknite osjećaj za letenje

Uz DJI Motion Controller, intuitivni let je u vašim rukama. Stisnite okidač i zakrenite prema naprijed ili zakrenite za ugao zakretanjem zapešća. Kontrole su jednostavne za korištenje i pružaju potpuno jedinstven način letenja.