Samsung Galaxy Tab S4 10,5″ LTE

Iskusite Galaxy Tab S410,5-inčni tablet opremljen produktivnošću Samsung Dex i S Pen olovke, impresivnim zaslonom i Dolby Atmos audio opremom.

Obavljajte više zadataka odjednom bez ograničenja

Prilagođen Vašem užurbanom životu kod kuće i na putu, profinjeni Galaxy Tab S4 Vaš je najvažniji pomoćnik za zabavu i višezadaćnost.

Samsung DeX, produktivnost bez napora

Samsung DeX je po prvi put dostupan na Samsung tabletu uz Galaxy Tab S4. Ostvarite produktivnost računala uz mobilnost tableta. Jednostavno obavljajte više zadataka odjednom putem HDMI adaptera bez uređaja DeX Station ili DeX Pad i dodajte tipkovnicu, miš ili monitor za još učinkovitiju uporabu.

 

Spreman za rad

Zavrnite rukave. Galaxy Tab S4 funkcionira poput radne površine s programskom trakom, mogućnostima više prozora i poznatim gestikulacijama kao što su povlačenje i ispuštanje. Kada želite iskustvo slično stolnom računalu, jednostavno pokrenite Samsung DeX putem brzog panela na zaslonu te dodajte tipkovnicu i miš koji su kompatibilni sa sustavom Android.

Unesite raznolikost u svoj posao

Vaša osobna produktivnost ovisi o osjećaju ugode. Tu u igru ulazi Samsung DeX s vanjskim monitorom. Možete nastaviti upotrebljavati korisničko sučelje sustava Android na tabletu uz Samsung DeX na većem zaslonu. Ili gledajte monitor, a upotrebljavajte tablet u funkciji dodirne plohe.

 

 Nije isključen. U stanju je pripravnosti.

Kada se dosjetite novih ideja, zapišite ih prije nego što zaboravite. Uz značajku Screen-Off Memo modela Galaxy Tab S4 možete zapisivati kratke zapise čak i kada je zaslon crn, pomoću višefunkcionalne olovke S Pen. Njezin gumeni vrh od 0,7 mm omogućuje precizno i nečujno pisanje i crtanje.

 

Poboljšana izvedba

Brzine LTE modela Galaxy Tab S4 od 1 Gbps daju Vam više vremena da obavite sve što trebate. Uz unutarnji prostor za pohranu od 64 GB i 256 GB te dodatnu memoriju od 400 GB na MicroSD kartici, imate dovoljno prostora za pohranu dokumenata i videozapisa.

 

Izgubite se u zabavi

Galaxy Tab S4 omogućuje prostrano područje za gledanje na kompaktnom uređaju. Veličina zaslona 10,5” nastala je smanjivanjem okvira i uklanjanjem gornjeg logotipa i gumba za početni zaslon. Unaprijeđeni zaslon sAMOLED omjera 16:10 omogućuje interaktivnije iskustvo gledanja omiljenog sadržaja.

Okružite se zvukom

Quad zvučnici koje postavlja AKG pružaju pravi zvuk. Sada možete doživjeti automatsko okretanje stereo izlaza, koji usavršavaju stručnjaci iz tvrtke AKG. Dolby Atmos pridonosi pokretnoj tehnologiji zvuka, pružajući 3D prostorno ozvučenje s dodatnom dimenzijom koja omogućuje rad zaslona.

 

Višesatno maratonsko gledanje

Galaxy Tab S4 ima kapacitet baterije od 7,300 mAh koja omogućuje više od 16 sati reprodukcije videozapisa, pa sada možete gledati svoje omiljene epizode ili sezone serije. Ako se baterija ipak isprazni, možete je potpuno napuniti u samo 200 minuta uz značajku brzog punjenja.

 

Koristan čak i kada je u stanju pripravnosti

Galaxy Tab S4 pretvara se u pametni početni zaslon tijekom prekida rada. Dnevna ploča može se postaviti da prikazuje omiljene fotografije dok se puni na postolju. Ili može postati korisni pomoćnik koji prikazuje ne samo trenutačnu vremensku prognozu, već i trenutačno vrijeme ili kalendar.

 

Neka Vam pomogne Bixby

Usredotočite se na ono što je važno, a ostalo može srediti Bixby Voice 2.0. Dok upravljate kućanskim uređajima putem aplikacije SmartThings, Bixby može pokrenuti klima uređaj, upravljati perilicom rublja i još mnogo toga. Bixby Voice podržavat će MR, a pušta se u prodaju prilikom kasnijeg ažuriranja softvera 2019. godine.

 

Poboljšajte svoj pogled na svijet

Uz značajku Bixby Vision, upotrijebite značajku Live Result za pretraživanje informacija u stvarnom vremenu. Kupite stavku koju vidite u prozoru trgovine, prepoznajte orijentire i tvrtke na licu mjesta, pa čak i prevedite znakove i izbornike na stranom jeziku pomoću ikone Bixby Vision u tražilu kamere.

 

Vaše su oči ključ

Galaxy Tab S4 sada uz tehnologiju prepoznavanja lica uključuje i skeniranje šarenice. Za otključavanje uređaja potrebno je samo brzo skeniranje Vašeg lica ili očiju. Zaštitite čak i privatne datoteke i aplikacije pomoću obrambene šifrirane sigurnosti uz bio-autentifikaciju u kombinaciji sa Sigurnom mapom.

 

Obrambena sigurnost

Zaštitite svoje podatke. Platforma obrambene sigurnosti Samsung Knox izgrađena je od čipa nadalje, a počinje s radom čim uključite svoj tablet. Višestruki slojevi sigurnosti u stvarnom vremenu stavljaju vaše podatke u sigurne mape koje samo Vi možete otvoriti te razdvaja poslovne i osobne stavke.

Autor: SYNC | Kategorije: News