ASUS ZENBOOK FLIP 13, UX363EA-WB713R

Kataloški broj: 4711081075950

Garancija
Plaćanje karticom
Dostava
Pakiranje

3,199.00 KM

PDV uračunat u cijenu

  • Ekran: 13,3
  • Procesor: Intel i7-1165G7 QUAD, 2,8-4,7GHz
  • RAM: 16GB
  • Hard disk: Ne
  • SSD: 512GB M.2 PCIe NVMe
  • Grafička karta: Iris Xe UHD
  • Operativni sistem: Windows 10 Pro

Dostupno

Opis

Zenbook Flip 13

Izrazito elegantan ZenBook Flip 13 ima posve novi dizajn koji kombinira krajnju prenosivost i vrhunsku svestranost. Njegov elegantni NanoEdge zaslon i 360° ErgoLift šarka čine ZenBook Flip 13 izuzetno kompaktnim, a izuzetno tanko kućište od 13.9 mm sadrži širok raspon I/O priključaka za lako povezivanje.

Njegov Intel® Core™ procesor pruža vam napore bez napora za produktivnost u pokretu i vizualnu kreativnost. ZenBook Flip 13 je svestran i moćan svestrani uređaj koji je vaš savršeni poslovni ili kreativni partner.

Flex sa stilom

Zglob ErgoLift od 360° na ZenBook Flip 13 ima svilenkasto glatku, postupnu akciju koja zaslon sigurno drži pod bilo kojim kutom. Nudi svestranost za rad ili opuštanje u bilo kojem načinu koji odaberete: prijenosno računalo, šator, stalak ili tablet. Šarka ErgoLift također je testirana na mučenju kako bi se osigurala maksimalna pouzdanost za potpuni mir.

Tanak, lagan i u potpunosti povezan

ZenBook Flip 13 dizajniran je za prijenos bez napora. Iznenađujuće je lagan – samo 1.3 kg – i tanak samo 13.9 mm, pa je savršen za produktivnost i kreativnost u pokretu. Čak i sa svojim izuzetno tankim dizajnom, ZenBook Flip 13 prepun je U/I opcija: s HDMI, USB Type-A i dva Thunderbolt™ 3 USB-C® porta, to je najtanje konvertibilno prijenosno računalo na svijetu s tako impresivnim popisom portova!

Izuzetno trajanje baterije

ZenBook Flip 13 koristi bateriju velikog kapaciteta koja vas neće iznevjeriti, koliko god dug i zahtjevan bio vaš radni dan. Njegova tehnologija brzog punjenja omogućuje vam punjenje do 60% kapaciteta za samo 49 minuta, tako da možete raditi brže nego ikad. ASUS USB-C Easy Charge omogućuje vam upotrebu širokog raspona standardnih USB-C punjača za praktično punjenje u pokretu.

Maksimalna preciznost prikaza

Umjetnicima, fotografima i dizajnerima svidjet će se ono što NanoEdge zaslon u kombinaciji s opcijskom ASUS olovkom može ponuditi. Zaslon osjetljiv na dodir poput glatke svile podržava 4096 razina osjetljivosti na pritisak koje nudi ASUS Pen, pružajući nadograđeno iskustvo koje ZenBook Flip 13 čini vašim savršenim izborom za ležernu kreativnost, bilježenje i intuitivno uređivanje u bilo kojoj podržanoj aplikaciji.

Svilenkasto glatka snaga

Svestrani ZenBook Flip 13 nudi beskompromisne performanse. Svaka je komponenta odabrana i podešena da pruži najbolje moguće performanse. Rezultat je kompaktna, ultra prijenosna pogonska jedinica koja je brža nego ikad prije. Njegova nova generacija procesorske snage uvijek pruža najglatko iskustvo, no zahtjevan zadatak.

Prikladna povezanost

Sveobuhvatan set I/O priključaka visokih performansi daje ZenBook Flip 13 poveznicu koja vam je potrebna za fleksibilnost u uredu ili na putu. Ima čak i HDMI i USB Type-A priključke – izvanredan inženjerski podvig u tako tankom kućištu – zajedno s dva Thunderbolt 3 USB-C priključka s podrškom za isporuku napajanja i DisplayPort za izuzetno brzo i svestrano povezivanje.

Fino podešeno s ASUS WiFi Master Premium

ASUS nudi sveobuhvatan niz rješenja za bežično povezivanje. WiFi 6 u vašem ZenBook Flip 13 omogućuje vam učitavanje internetskih sadržaja u tren oka, a još je bolji zahvaljujući tehnologiji ASUS WiFi Master Premium, koja uključuje ASUS WiFi stabilizator i ASUS WiFi SmartConnect. Za čvrstu stabilnost u vašim WiFi vezama, WiFi stabilizator filtrira bežične smetnje, tako da ćete uvijek uživati u najbržim mogućim brzinama. WiFi SmartConnect automatski odabire najbolji WiFi izvor, tako da se vaše prijenosno računalo neprimjetno povezuje s najboljim WiFi signalom i poznatim mobilnim žarišnim točkama.

https://youtube.com/watch?v=9W7FWNjMc3w%3Ffeature%3Doembed

Audio Harman Kardon

Kako bi ZenBook Flip 13 dobio nenadmašne audio mogućnosti, tim ASUS-a Golden Ear surađivao je sa audio stručnjacima Harmanom Kardonom kako bi proizveo visokokvalitetno iskustvo stereo zvučnika i surround zvučne efekte koji vas obavijaju zvukom kino kvalitete. Posebno pametno pojačalo osigurava maksimalnu glasnoću uz minimalna izobličenja za snažan, čist zvuk. ZenBook Flip 13 pruža najnevjerojatniji zvuk iz bilo kojeg kuta!

Ekran:
  • 13,3
Procesor:
  • Intel i7-1165G7 QUAD, 2,8-4,7GHz
RAM:
  • 16GB
Hard disk:
  • Ne
SSD:
  • 512GB M.2 PCIe NVMe
Grafička karta:
  • Iris Xe UHD
Operativni sistem:
  • Windows 10 Pro

Brand

ASUS