Sigurnost plaćanja - Sync

Sigurnost plaćanja

Poštovani korisnici SYNC web shopa, dozvolite nam da Vam pružimo nekoliko informacija i savjeta o sigurnosti plaćanja na internetu. U SYNC web shopu služimo se najsuvremenijim sigurnosnim tehnologijama koje omogućuju sigurno plaćanje internetom.

SYNC za svoje uspješno online poslovanje koristi najkvalitetnije sigurne SSL web protokole i enkripciju, te Vam osigurava provjerenu i sigurnu komunikaciju, za što koristimo certifikate neovisnog i međunarodno priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) kome se vjeruje, te kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure SocketLayer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i PikPay servisa, te obratno.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Naš “web team” koji se sastoji od vrhunskih stručnjaka, neprekidno prati nove tehnologije, te ih implementira u poboljšanje zaštite korisnika.
Trudimo se pružiti što bolji i točniji opis i sliku proizvoda. Unatoč tome, ne možemo jamčiti da su svi navedeni podaci i slike uređaja u potpunosti točni. Zato se unaprijed ispričavamo svim posjetiteljima i kupcima što ne možemo odgovarati za eventualno krive podatke objavljene o proizvodima. Tehničke podatke kao i trajanje jamstva, te slike proizvoda preuzimamo od naših partnera i oni ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Također, obratite pozornost da se izmjene na proizvodima i promjene njihove dostupnosti mogu vršiti u bilo koje doba i bez najave. Pridržavamo pravo na nehotične pogreške kod unosa podataka, opisa i slika proizvoda.
Molimo Vas da nam javite sve nelogičnosti koje vidite u opisima naših proizvoda.

Želimo Vam ugodnu i sigurnu kupnju u našem web shopu.