Philips HUE Bridge EU

Kataloški broj: 8719514342620

Garancija
Plaćanje karticom
Dostava
Pakiranje

129.00 KM

PDV uračunat u cijenu

  • Povežite svoja pametna svjetla s Hue Bridgeom i preuzmite aplikaciju Hue da osvijetlite svoj dom onako kako želite, bez obzira gdje se nalazite. Postavite redovita svjetla u aplikaciji, tako da pali svjetla u određeno vrijeme kao da ste kod kuće; pa se možeš držati podalje.
  • Može spojiti do 50 uređaja.

Dostupno

Opis

Inteligentna daljinska kontrola svjetla

Povežite svoja pametna svjetla s Hue Bridgeom i preuzmite aplikaciju Hue da osvijetlite svoj dom onako kako želite, bez obzira gdje se nalazite. Postavite redovita svjetla u aplikaciji, tako da pali svjetla u određeno vrijeme kao da ste kod kuće; pa se možeš držati podalje.

Možete spojiti do 50 pametnih svjetala

Hue Bridge vam omogućuje povezivanje do 50 svjetala, tako da možete opremiti cijeli dom, iznutra i izvana, i upravljati svime u aplikaciji.

Uvijek u toku

Philips Hue koristi ZigBee tehnologiju koja omogućuje sigurnu i pouzdanu niskoenergetsku kontrolu pametnih izvora svjetlosti. Sva nova ažuriranja značajki sustava i popravci automatski su na vašim Hue pametnim svjetlima.

Centar za automatizaciju pametnog doma: Hue Bridge

Hue Bridge ključni je element vašeg osobnog sustava pametne rasvjete Philips Hue. To je srce operacije i komunicira s pametnim žaruljama i aplikacijom Hue kako bi se osigurala suradnja. Također omogućuje značajke automatizacije pametnog doma kao što su rutine zakazivanja i mjerači vremena.

Povežite pametne prekidače, senzore i još mnogo toga

Upotpunite svoj sustav pametne rasvjete Hue raznim dodacima, uključujući pametne prekidače za prigušivanje i senzore pokreta. Povežite do 12 dodataka na Hue Bridge i potpuno automatizirajte svoj dom.

Rasvjeta kontrolirana glasom

Možete upariti svoja svjetla povezana s Hue Bridgeom s Alexom, Apple HomeKitom i Google Assistantom i upravljati rasvjetom glasovnom kontrolom. Pomoću jednostavnih uputa možete uključiti i isključiti svjetla, kontrolirati svjetlinu i postaviti temu osvjetljenja.