Nova serija DJI RS 4! - Sync

Nova serija DJI RS 4!

Predstavljeni su novi DJI RS 4 i RS 4 Pro gimbal stabilizatori! Izrađeni su od karbona, nosivost za RS 4 je 3kg dok je za PRO verziju 4,5kg. Dolaze s novom pločicom koja olakšava izmjenu iz horizontalnog u vertikalni način snimanja kao i s nizom mehaničkih poboljšanja koje omogućuju lakše i preciznije balansiranje.

  • Cca. 2,4x vrijeme rada baterije, rješenja za sve scenarije Produžite vrijeme rada do 29 sati [2] s RS BG70 baterijskim držačem velikog kapaciteta.[3] Birajte između raznih konfiguracija ručnih uređaja s RS SDK protokolom. [4]
  • Podržava dvostruki fokus i motore za zumiranje s daljinskim upravljačem Ostvarite precizan fokus i zumiranje istovremeno instaliranjem dva Focus Pro motora. [5] Uparite s Focus Pro Hand Unit i High-Bright Remote Monitor [2] i dobit ćete profinjenu daljinsku kontrolu kardana i fokusa.
  • Fokusiranje LiDAR-a: 76 800 točaka dometa unutar 20 m [6]Solo kinematografi sada mogu iskusiti precizniji, udaljeniji i inteligentniji LiDAR autofokus. [7] ActiveTrack Pro sljedeće generacije može se čvrsto uhvatiti za subjekt koji se kreće.
  • LiDAR i međupovezanost prijenosa S Focus Pro LiDAR do DJI prijenosnog kabelskog čvorišta, [2] RS 4 Pro može istovremeno napajati LiDAR i DJI video odašiljač, [2] postići LiDAR valni oblik, [8] i praktičnu kontrolu.
  • Kapacitet nosivosti od 4,5 kg (10 lbs) s 20% povećanjem okretnog momenta motora [9] Ruke osi od ugljičnih vlakana mogu se prilagoditi glavnim postavkama bezzrcalnih/kino kamera i objektiva. Gimbal pruža veću redundantnost snage nakon što je uravnotežen.